Challenging building work over the last two years has totally transformed the restaurant.

As you can see from these before and after pictures, the building is a million miles away from when we took over Galloways of Woburn in May 2017 –  and customers have been thrilled with the results.

Read more here.

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER 

NOW

BEFORE

AFTER 

NOW

BEFORE

AFTER

NOW

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER 

Now as you walk in you’ll find an extended bar area where you can relax and enjoy a drink.

Follow through to the back area of the restaurant and you’ll see an impressive orangery, which is a brand new space for customers to dine.

The four large skylight will let in the sunshine over summer days, controlling the hot temperatures with the latest tech air-conditioning systems installed and allow you to have dinner under the stars by night. Or if you want to get outside for some fresh area, there’s now a beautiful patio area overlooking the gardens.